Over ons

Mondzorg Wassenaar is de praktijk van Bas van den Bergh & Ad van den Bergh.

Bas van den Bergh (1981) heeft de vierjarige bacheloropleiding Mondzorgkunde aan de Hogeschool InHolland gevolgd. In juli 2007 heeft hij zijn diploma voor Mondzorgkundige in ontvangst genomen.

Tijdens de opleiding heeft hij stage gelopen bij een tandartspraktijk gespecialiseerd in kindertandheelkunde, een orthodontiepraktijk en op de afdeling Parodontologie van de Universiteit voor Tandheelkunde in Bologna (Italië).

Sinds 2009 is Bas gestart met zijn eigen praktijk in Wassenaar. Daarnaast heeft Bas van 2008 t/m 2014 bij MondCleanic Mascha Nieuwenstein in Noordwijk gewerkt.

Bas is lid van:

 

 

Ingeschreven bij:

Met ingang van september 2022 is het team uitgebreid met de komst van Tess Wilkinson. Tess heeft in 2020 de vierjarige bacheloropleiding Mondzorgkunde aan de Hogeschool Inholland afgerond met een afstudeerspecialisatie in de parodontologie.

Ad van den Bergh (1953) studeerde tandheelkunde aan de vrije Universiteit in Amsterdam, waar hij in1978 het tandartsdiploma haalde. Na 2 jaar als tandarts verbonden te zijn geweest aan de Stichting Jeugdtandverzorging Kennemerland, volgde hij van 1980 tot 1984 een opleiding tot orthodontist aan de afdeling Orthodontie van de Universiteit van Amsterdam en later A.C.T.A.

Sinds 1984 is hij ingeschreven in het specialistenregister Dento-Maxillaire Orthopaedie. Na zijn specialisatie heeft hij zich gevestigd als orthodontist in Leiden onder de naam Orthodontistenpraktijk A.W.J. van den Bergh. In oktober 2010 heeft Ad deze praktijk overgedragen aan een collega en heeft hij zich gevestigd op de Burchtlaan te Wassenaar.

Ad is lid van:

Ingeschreven bij: