Praktijk

Mondzorg Wassenaar is de praktijk van Ad & Bas van den Bergh.

Bas van den Bergh (1981) heeft de vierjarige bacheloropleiding Mondzorgkunde aan de Hogeschool InHolland gevolgd. In juli 2007 heeft hij zijn diploma voor Mondzorgkundige in ontvangst genomen.

Tijdens de opleiding heeft hij stage gelopen bij een tandartspraktijk gespecialiseerd in kindertandheelkunde, een orthodontiepraktijk en op de afdeling Parodontologie van de Universiteit voor Tandheelkunde in Bologna (Italië).

Sinds 2009 is Bas gestart met zijn eigen praktijk in Wassenaar. Daarnaast heeft hij t/m 2014 enkele dagen in de week bij MondCleanic Mascha Nieuwenstein te Noordwijk gewerkt.

Bas is lid van:

 

 

 

Ingeschreven bij:

 

Ad van den Bergh (1953) studeerde tandheelkunde aan de vrije Universiteit in Amsterdam, waar hij in1978 het tandartsdiploma haalde. Na 2 jaar als tandarts verbonden te zijn geweest aan de Stichting Jeugdtandverzorging Kennemerland, volgde hij van 1980 tot 1984 een opleiding tot orthodontist aan de afdeling Orthodontie van de Universiteit van Amsterdam en later A.C.T.A.

Sinds 1984 is hij ingeschreven in het specialistenregister Dento-Maxillaire Orthopaedie. Na zijn specialisatie heeft hij zich gevestigd als orthodontist in Leiden. In oktober 2010 heeft Ad deze praktijk overgedragen aan een collega.

Ad is lid van:

Ingeschreven in: