Huisregels

Annuleren
Afspraken dienen uiterlijk 2 werkdagen voor de behandeling geannuleerd te worden. Bij het niet annuleren of annuleren binnen 2 werkdagen voor de afspraak kan de gereserveerde tijd in rekening gebracht worden (€ 20,00 per 15 minuten).

Betalingsvoorwaarden
Facturen graag voldoen binnen 30 dagen na dagtekening.
Lees ook onze uitgebreide betalingsvoorwaarden:
– voor Orthodontie klik hier
– voor Mondhygiëne volgt nog

E-mailcorrespondentie via ZorgMail
De nieuwe Privacywetgeving (AVG) schrijft voor dat privacygevoelige gegevens, zoals informatie over patiënten, veilig verstuurd moeten worden. Mondzorg Wassenaar heeft daarom besloten om de e-mailcorrespondentie met patiënten & collega’s voortaan via ZorgMail te laten verlopen.

Door een e-mail via ZorgMail te versturen, zorgen wij ervoor dat vertrouwelijke informatie volgens de modernste beveiliging wordt verstuurd. Wij realiseren ons dat het daarmee wel wat omslachtiger is geworden maar op deze manier zijn uw gegevens goed beschermd.

Hoe werkt het?
Als u een e-mail ontvangt via ZorgMail opent u deze door op de groene knop te klikken met de tekst: ‘Bericht lezen.’ U ontvangt daarna een aparte e-mail met code om dit bericht te kunnen openen. Met de code heeft u toegang tot uw beveiligde bericht. Dit bericht opent in uw browser. U kunt het daar lezen en ook veilig beantwoorden. Alle gegevens die u op deze manier van ons ontvangt of aan ons verstuurt kunnen niet door anderen worden gelezen of gebruikt.

Hieronder vindt u nadere uitleg over de werking van ZorgMail in een handleiding en een instructievideo. Als u hier vragen over heeft, schroom niet om contact met ons op te nemen.

Handleiding ZorgMail
Handleiding ZorgMail (pdf bestand)

Instructievideo ZorgMail